VAN / ERCİŞ - Münir Tınaztepe Kız Yatılı Bölge Ortaokulu

Kas

Başta Şehit Öğretmenlerimiz olmak üzere tüm Öğretmenlerimizin Ögretmenler Gününü Kutlarız..

Okulumuzda gerçekleştirmiş olduğumuz törenle 24 Kasım Öğretmenler Gününü büyük bir coskuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Saygı ve Minnetle Anıyoruz...

Kas

Bakanlığımızın Başlatmış olduğu Yatılı Okullara yönelik İlk Yardım Kursunu Okulumuz İdaresi ve tüm  Öğretmenlerimiz almıştır. Emeği Geçen  Herkese ve ayrıca Kursiyerimiz Nurdan Hanım'a Çok Teşekkür Ederiz.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim kutlamaları coşkuyla gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda Deprem Tatbikatı Yapılmıştır.

Kas

""Unutmayalım ki engellilik birey ve ailesi için zorlu yaşam koşullarını beraberinde getirmekte ve onların yaşadığı sorunlarla baş etmeleri sürecinde bizlere görevler düşmektedir. Bu nedenle her alanda onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yılın her günü onları anlamak için her gün birlikte çalışalım.

Hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yaşamı kucaklayalım."

Kas

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılımızda; içinde bulunduğumuz pandemi ortamında gerekli  önlemler alınarak  ve sosyal mesafe kurallarına uyularak deprem tatbikatı yapılmıştır.

Ağu

2020-2021 Eğitim- Öğretim Yılımız Hayırlı Olsun. Biz Öğretmenler olarak ders zilini çaldık. Sağlıklı günlerde öğrencilerimize kavuşmak dileğiyle...

Ağu

Okulumuzda 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Rehberlik Hizmetleri Kurulu toplantısı sosyal mesafeye uyumlu bir şekilde yapılmıstır.

Ara

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Faruk Karaaslan,  Değerli Öğretmenlerimizden Kenan Polathan , Sema Sargut ve bir grup öğrencimiz Tüm okulumuzu temsilen Şehit Ailesini ziyarette bulundular.

Ekm

Okulumuzda; planladığımız şekilde öğrencilerimize yönelik deneme sınavı yapmaya devam ediyoruz. Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.