VAN / ERCİŞ - Münir Tınaztepe Kız Yatılı Bölge Ortaokulu

Eyl

Okulumuzun daha da güzelleşmesi, temiz bir görünüm kazanması için duvarlarımızı boyadık. Emeği geçen personellerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzun sınıf ve koridorları yeni Eğitim Öğretim Dönemine hazır hale getirildi. Emeği geçen Personellerimize Teşekkür Ederiz.

Eyl

Van Valiliğimiz ve Van Büyükşehir Belediyemiz tarafından okul Basketbol sahamız yenilendi. Sayın  Valimiz Dr. Ozan BALCI'ya Teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Eyl

Yeni Eğitim Öğretim Yılımıza Sayın Bakanımızın Konuşmasını dinleyerek başladık, hepimize hayırlı olsun. Tüm öğrencilerimize Başarılı yıllar dileriz.

Tem

Hayırsever vatandaşımız sayın Fatma ÖZDAŞ YARICI okulumuz bahçesine su hayrati yaptırmıştır. Bu güzel hayra vesile olan herkese teşekkür ederiz.

May

"Küçükler Van İl Birinciliğimiz " sonrası Muş Küçükler Masa Tenisi Bölge Şampiyonası 6.lık derecemiz için tum öğrencilerimizi kutluyoruz. Emekleri için Beden Eğitimi öğretmeniz İdris Mat' a  da çok tesekkür ederiz.

May

Okulumuzda "Çevreme Duyarlıyım,Değerlerime Sahip Çıkıyorum" kapsamında kermes düzenlenmiştir. Etkinliğimiz sonucu elde ettiğimiz geliri ihitiyaç sahibi aileler ve depremzede vatandaşlara ulaştıracağız. Bu güzel Etkinliği  düzenlemede öncülük eden Müdürümüz Recep Uçar ve Din Kültürü Öğretmeni Kenan POLATHAN Hocamıza ve Emeği geçen tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Öğrencileri ve Öğretmenlerimizin katkısıyla ihtiyaç sahibi ailelere el birliği ile ramazan kolisi hazırladık. Emeği geçen Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Tenis Turnuvası Küçükler İl Birincisi olan öğrencilerimizi Kutlarız. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz İdris Mat 'a Teşekkür ederiz.

Nis

1 Nisan Erciş'in Kurtuluş Günü Törenimizi Kutladık. Emeği geçen tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Törenimizi Kutladık. Emeği geçen tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulüne yönelik tören düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin  durumlarını  görüşmek veli- öğretmen- idare iş biriliğini sağlamak amacıyla okulumuzda veli toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz Müdür Başyardımcısı Mustafa Okuyucu, Müdür Yardımcımız Murat Yarıcı ve PDR Öğretmenimiz Sema Sargut tarafından  devamsız öğrencilerimiz için veli ziyareti gerçekleştirilmiştir.