VAN / ERCİŞ - Münir Tınaztepe Kız Yatılı Bölge Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coskuyla kutlandı. Emeği geçen Tüm öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Törenimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızı Güzel okuma yarışması İlçe Birincimiz Nursema Yıldız isimli Öğrencimizi kutluyoruz. Emeği geçen tüm Arkadaşlarımıza Teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulu Töreni gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuzda deprem haftası ve 28 Şubat Sivil savunma günü münasebetiyle Deprem tatbikatı yapılmıştır.

Ara

Devamsız öğrencilerimizi Eğitim-Öğretime kazandırmak için Veli ziyaretinde bulunduk. Çataltepe, Derekent, Ortayayla, Çubuklu, ziyaret, Abdal Mezrası gibi köylerimizde bulunan Öğrencilerimizi okula kazandırmak için gerekli görüşmeyi gerçekleştirdik.

Ara

Geleceğin Mimarı Öğretmenlerimizin Günü Kutlu olsun..

Atatürk 'u saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılına yaraşır bir kutlama gerçekleştirildi. Emeği geçen Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutlamaya başladık bile. Bu güzel Panomuzu hazırlamada emeği geçen tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda düzenli olarak her yıl yaptığımız Deprem tatbikatımız başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Öğrencilere gereken bilgilendirme yapılmıştır.

Eyl

Islak zeminlerimizi yeniledik. Öğrencilerimizin daha güzel ve hijyenik bir ortamda eğitim almaları için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.

Eyl

Okulumuzu renklendirmeye Dış Cephesiyle devam ettik.

Eyl

Okulumuzun daha da güzelleşmesi, temiz bir görünüm kazanması için duvarlarımızı boyadık. Emeği geçen personellerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzun sınıf ve koridorları yeni Eğitim Öğretim Dönemine hazır hale getirildi. Emeği geçen Personellerimize Teşekkür Ederiz.